Nieuws
SVH Meesterkok Jalhay inspireert koks
SVH Meesterkok en voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay wordt creatief ambassadeur van Gastronomixs, het inspiratie- en kennisplatform voor koks.
SVH feliciteert Meesterijsbereider Marcel Jansen met IJsalon van het Jaar 2013!
IJssalon Florence van SVH Meesterijsbereider Marcel Jansen is verkozen tot IJssalon van het Jaar 2013.
SVH Meesterkok Mario Ridder gaat samenwerking aan met Rijksmuseum
Mario Ridder van De Zwethheul** in Schipluiden is door het Rijksmuseum benaderd om het restaurant in het befaamde Amsterdamse museum op te zetten.
Nieuw Restaurant voor SVH Meesterkok Lambermon
SVH Meesterkok Michel Lambermon opent samen met Arjen Rector een tweede vestiging van zijn concept ‘To Amuse’.
Zilveren Ui voor Erik van Loo
Maandag 18 maart mag SVH Meesterkok Erik van Loo (restuarant Parkheuvel**) de Zilveren Ui 2012 in ontvangst nemen.
Kookboekprijs voor SVH Meesterkok Jonnie Boer
SVH Meesters Jonnie en Thérèse Boer hebben met hun nieuwe kookboek ‘PUURST’, de Gourmand World Cookbook Award voor chefkoks gewonnen.
Sommelier Jaco van Hensbergen haalt hoogste graad van vakbekwaamheid
Jaco van Hensbergen, sommelier bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester.
Jonnie en Thérèse Boer inaugureren Erik de Mönnink als SVH Meesterkok
Erik de Mönnink van restaurant De Swarte Ruijter in Holten is geïnaugureerd als SVH Meesterkok.
SVH Meesterkoks laten Horecavabezoekers genieten
De slotdag van de SVH Masterclasses werd verzorgd door SVH Meesterkoks Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**).
Goed gastheerschap is essentieel in de horeca
Tijdens de leerlingendag van de Horecava stond het XpertPlaza volledig in het teken van ‘Ren je Rot’.
Horecavabezoekers krijgen kijkje in de keuken van Meesterkoks
Op de derde dag van de Horecava deelden SVH Meesterkok Luc Kusters (Bolenius) en de Franse Meesterkok Christian Le Squer (Ledoyen ***) de Horecavabezoekers hun keukengeheimen op het XpertPLaza van de Horecava
Meesterlijke gerechten op het XpertPlaza tijdens Horecava 2013
De Horecavabezoekers werden ook op de tweede dag van de Horecava geïnspireerd door meesterlijke gerechten.
Meesterkoks op Horecava bron van inspiratie voor vakbekwaamheid
Horecavabezoekers werden maandag getrakteerd op waar vakmanschap met masterclasses door SVH Meesterkoks Paul van der Bunt (De Leuf**) en Edwin Vinke (De Kromme Watergang**).
SVH Meesterkok Gerrit Greveling bron van inspiratie
Gerrit Grevling heeft het 1e exemplaar van het kookboek ‘Armijn kookt bij Hostellerie Vangaelen’ ontvangen.
Chef van het Jaar Paul van de Bunt geïnaugureerd als SVH Meesterkok
Paul van de Bunt, eigenaar en chef-kok van restaurant De Leuf in Ubachsberg is geïnaugureerd als SVH Meesterkok.
Tweede SVH Meestertitel voor Johan Kragtwijk
Johan Kragtwijk, maître-sommelier van Grand Restaurant Karel V in Utrecht, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester.
Twee SVH Meesters voor Bolenius
Chef-kok Luc Kusters (rechts) en gastheer Xavier Giesen (links) van Bolenius Restaurant in Amsterdam zijn door SVH Meesterkok Robert Kranenborg geïnaugureerd als respectievelijk SVH Meesterkok en SVH Meestergastheer.
SVH feliciteert Erik de Mönnink
Erik de Mönnink is toegetreden tot het gezelschap van SVH Meesterkoks.
SVH Meestertitels voorbeeld voor andere branches
SVH kent een lange geschiedenis als het gaat om meestertitels.
SVH feliciteert Alfons Graumans en Mark van Gaal
Alfons Graumans (33) van Alfons IJscreaties in Rijsbergen en Mark van Gaal (44) van IJs en Spijs in Haps zijn geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider.