Nieuws

SVH Meesterkoks werken zich in het zweet op de Alpe d’HuZes

SVH Meesterkoks werken zich in het zweet op de Alpe d’HuZes

Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve**), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**) en Ron Blaauw (Ron Gastrobar) hebben deelgenomen aan Alpe d’HuZes, het wielrenspektakel in Frankrijk waarbij geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek.
SVH Meesterkok Edwin Kats geeft invulling aan zijn brigade

SVH Meesterkok Edwin Kats geeft invulling aan zijn brigade

Edwin Kats heeft de belangrijkste nieuwe collega's voor zijn restaurant Noble bekend gemaakt.
SVH Meesterkok Mario Ridder start ‘MeetMeat by Mario’

SVH Meesterkok Mario Ridder start ‘MeetMeat by Mario’

Tweesterrenchef Mario Ridder start een tweede restaurant.
De Gieser Wildeman enige restaurant in Nederland met twee actieve SVH Meesterkoks

De Gieser Wildeman enige restaurant in Nederland met twee actieve SVH Meesterkoks

Niels van den Berg van restaurant De Gieser Wildeman * in Noordeloos is geïnaugureerd als SVH Meesterkok.
SVH Meesterkok Ron Blaauw gaat samenwerking aan met Pasta e Basta

SVH Meesterkok Ron Blaauw gaat samenwerking aan met Pasta e Basta

Ron Blaauw van Ron Gastrobar en Hans Duijf van Pasta e Basta in Amsterdam zijn de samenwerking met elkaar aangegaan.

SVH Meesterkok Lucas Rive opent restaurant onder zijn eigen naam

Voormalig tweesterren-chef Lucas Rive opent samen met zijn vrouw restaurant Lucas Rive in Hoorn.
SVH Meesterkok Wynand Vogel ontvangt Gouden Koksgildespeld

SVH Meesterkok Wynand Vogel ontvangt Gouden Koksgildespeld

President van het Koksgilde en SVH Meesterkok, Theo van Rensch, heeft tijdens de ledenvergadering 2013 van het Koksgilde, Wynand Vogel onderscheiden met een Gouden Koksgildespeld.
Robert Leussink eerste SVH Meestergastheer van 2013

Robert Leussink eerste SVH Meestergastheer van 2013

Robert Leussink, operationeel directeur van Landgoed de Salentein in Nijkerk, is geïnaugureerd als SVH Meestergastheer.
SVH Meesterkoks koken aspergelunch voor bewoners van Leger des Heils

SVH Meesterkoks koken aspergelunch voor bewoners van Leger des Heils

Bewoners van de Zuiderburgh, een maatschappelijke opvang van het Leger des Heils in Amsterdam, krijgen woensdag 24 april een bijzondere lunch voorgeschoteld.

SVH Meesterkok Erik de Mönnink gast bij kroning

Dinsdag 30 april is niet alleen een belangrijke dag voor ons nieuwe koningspaar en liefhebbers van het koningshuis.
Samenwerking tussen SVH Meesterkok Kruithof en Bij Jef

Samenwerking tussen SVH Meesterkok Kruithof en Bij Jef

SVH Meesterkok Martin Kruithof van De Lindenhof** in Giethoorn en Jef Schuur van Bij Jef* op Texel gaan een bijzondere samenwerking aan.
Nieuwe uitdaging voor SVH Meesterkok Jeroen Robberegt

Nieuwe uitdaging voor SVH Meesterkok Jeroen Robberegt

Jeroen Robberegt vertrekt als chef-kok van het met één Michelinster bekroonde restaurant van grand hotel Karel V in Utrecht.
SVH Meesterkok Ron Blaauw opent Ron Gastrobar

SVH Meesterkok Ron Blaauw opent Ron Gastrobar

Ron Blaauw gooit het over een andere boeg. Per 31 maart 2013 sluit hij Restaurant Ron Blaauw** in Amsterdam om op 4 april de deuren van Ron Gastrobar te openen.
SVH Meesterkok Jalhay inspireert koks

SVH Meesterkok Jalhay inspireert koks

SVH Meesterkok en voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay wordt creatief ambassadeur van Gastronomixs, het inspiratie- en kennisplatform voor koks.
SVH feliciteert Meesterijsbereider Marcel Jansen met IJsalon van het Jaar 2013!

SVH feliciteert Meesterijsbereider Marcel Jansen met IJsalon van het Jaar 2013!

IJssalon Florence van SVH Meesterijsbereider Marcel Jansen is verkozen tot IJssalon van het Jaar 2013.
SVH Meesterkok Mario Ridder gaat samenwerking aan met Rijksmuseum

SVH Meesterkok Mario Ridder gaat samenwerking aan met Rijksmuseum

Mario Ridder van De Zwethheul** in Schipluiden is door het Rijksmuseum benaderd om het restaurant in het befaamde Amsterdamse museum op te zetten.
Nieuw Restaurant voor SVH Meesterkok Lambermon

Nieuw Restaurant voor SVH Meesterkok Lambermon

SVH Meesterkok Michel Lambermon opent samen met Arjen Rector een tweede vestiging van zijn concept ‘To Amuse’.
Zilveren Ui voor Erik van Loo

Zilveren Ui voor Erik van Loo

Maandag 18 maart mag SVH Meesterkok Erik van Loo (restuarant Parkheuvel**) de Zilveren Ui 2012 in ontvangst nemen.
Kookboekprijs voor SVH Meesterkok Jonnie Boer

Kookboekprijs voor SVH Meesterkok Jonnie Boer

SVH Meesters Jonnie en Thérèse Boer hebben met hun nieuwe kookboek ‘PUURST’, de Gourmand World Cookbook Award voor chefkoks gewonnen.
Sommelier Jaco van Hensbergen haalt hoogste graad van vakbekwaamheid

Sommelier Jaco van Hensbergen haalt hoogste graad van vakbekwaamheid

Jaco van Hensbergen, sommelier bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester.