Nieuws

Twan Hakvoort tweede SVH Meesterhorecaondernemer

Twan Hakvoort tweede SVH Meesterhorecaondernemer

Op vrijdag 9 juni is Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, geslaagd ...
Winnaar IJssalon van het Jaar 2023: IJssalon Florence in Nederweert

Winnaar IJssalon van het Jaar 2023: IJssalon Florence in Nederweert

Waar vader en SVH Meesterijsbereider Marcel Janssen de titel IJssalon van het Jaar in 2002, 2011 en 2013 binnen ...
Bocuse d’Or Nederland organiseert Cookoff wegens overweldigend aantal aanmeldingen

Bocuse d’Or Nederland organiseert Cookoff wegens overweldigend aantal aanmeldingen

Bocuse d’Or Nederland organiseert een Cookoff om vijf finalisten te selecteren voor de Nederlandse finale op ...
Ricardo Eshuis en Alain Alders terug bij bestuur Bocuse d’Or Nederland, nieuw Maarten Ploeger

Ricardo Eshuis en Alain Alders terug bij bestuur Bocuse d’Or Nederland, nieuw Maarten Ploeger

Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland heeft sinds maart 2023 drie nieuwe bestuursleden: SVH directeur Ricardo ...
Sterklas zoekt jouw expertise!

Sterklas zoekt jouw expertise!

Sterklas is voortdurend op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de internationale gastronomie. De opleiding van ...
Ambitieuze chefs gezocht: inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2023 van start

Ambitieuze chefs gezocht: inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2023 van start

De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or Nederland is geopend. Bocuse d’Or is dé ...
Michelin 2023: Central Park 1e Michelinster en Sommelier Award voor Nadine Mögling

Michelin 2023: Central Park 1e Michelinster en Sommelier Award voor Nadine Mögling

Op maandag 24 april vond de uitreiking plaats van de Michelinsterren 2023 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. ...
Van eerste vrouwelijke SVH Meesterkok naar Michelinsterren: de culinaire reis van Margo Reuten

Van eerste vrouwelijke SVH Meesterkok naar Michelinsterren: de culinaire reis van Margo Reuten

Bron: De Ondernemer | Tekst: Robbert Daalder Waar een zaterdagbaantje bij de lokale slager al niet op kan ...
De 7 zonden van Sidney Schutte: ‘Vroeger was ik echt een beest in de keuken’

De 7 zonden van Sidney Schutte: ‘Vroeger was ik echt een beest in de keuken’

Bron: Entree Magazine | Tekst: Roy Timmerman Foto's: Pim Ras Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. De ...
Bib Gourmand voor Wils Bakery Café van Joris Bijdendijk

Bib Gourmand voor Wils Bakery Café van Joris Bijdendijk

Bron: Het Parool | Tekst: Anna Livia de Kort Wils Bakery Café in Zuid en Restaurant Lazuur in Noord hebben ...
Nieuw Meesterexamen vindt plaats in april 2025

Nieuw Meesterexamen vindt plaats in april 2025

Bron: Bakkers in bedrijf In april 2025 worden nieuwe examens georganiseerd om de titel Meester Boulanger of ...
SVH Meesterkok Edwin Vinke verwelkomt zoon Tom als compagnon van De Kromme Watergang

SVH Meesterkok Edwin Vinke verwelkomt zoon Tom als compagnon van De Kromme Watergang

Foto: Willy Lippens Het Zeeuwse restaurant De Kromme Watergang, onderscheiden door Michelin met twee sterren en ...
SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet

SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet

De SVH Meesterijsbereiders waren duidelijk aanwezig op IJs-Vak 2023. Ze trapten de beurs op zondag 5 maart af met ...
Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ...
IJs & Spijs serveert het lekkerste Stracciatella-ijs van Nederland in de race voor IJssalon van het Jaar

IJs & Spijs serveert het lekkerste Stracciatella-ijs van Nederland in de race voor IJssalon van het Jaar

Het lekkerste stracciatella-ijs wordt gemaakt door ijssalon IJs & Spijs in Haps. Op zondag 5 maart vond de ...
Hiljo Hillebrand en Renske Huyben vierde bij Best of Mondial du Pain

Hiljo Hillebrand en Renske Huyben vierde bij Best of Mondial du Pain

Het is Hiljo Hillebrand en Renske Huyben niet gelukt om het podium te halen tijdens de vakwedstrijd Best of ...
SVH Meesters vallen in de prijzen: Gault&Millau awards 2023

SVH Meesters vallen in de prijzen: Gault&Millau awards 2023

Maandag 13 februari werd de nieuwe Gault&Millau gids 2023 op feestelijke wijze gelanceerd in Tivoli Vredenburg ...
SVH en horeca laten kinderen van 8 tot 12 jaar kennismaken met vak op Nationale Pannenkoekdag

SVH en horeca laten kinderen van 8 tot 12 jaar kennismaken met vak op Nationale Pannenkoekdag

Vrijdag 17 maart is het Nationale Pannenkoekdag en vanaf die dag opent de Nederlandse horeca een weekend lang haar ...
Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben bereiden zich voor op Best of Mondial du Pain

Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben bereiden zich voor op Best of Mondial du Pain

Op 2 en 3 maart vertegenwoordigen Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben Nederland tijdens de ...
Uniek kinderboek over én voor de Nederlandse horeca als steun voor de branche

Uniek kinderboek over én voor de Nederlandse horeca als steun voor de branche

Maandag 9 januari werden tijdens de opening van de Horecava de eerste exemplaren van het kinderboek Saffraan & ...