Nieuws

Van eerste vrouwelijke SVH Meesterkok naar Michelinsterren: de culinaire reis van Margo Reuten

Van eerste vrouwelijke SVH Meesterkok naar Michelinsterren: de culinaire reis van Margo Reuten

Bron: De Ondernemer | Tekst: Robbert Daalder Waar een zaterdagbaantje bij de lokale slager al niet op kan ...
De 7 zonden van Sidney Schutte: ‘Vroeger was ik echt een beest in de keuken’

De 7 zonden van Sidney Schutte: ‘Vroeger was ik echt een beest in de keuken’

Bron: Entree Magazine | Tekst: Roy Timmerman Foto's: Pim Ras Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. De ...
Bib Gourmand voor Wils Bakery Café van Joris Bijdendijk

Bib Gourmand voor Wils Bakery Café van Joris Bijdendijk

Bron: Het Parool | Tekst: Anna Livia de Kort Wils Bakery Café in Zuid en Restaurant Lazuur in Noord hebben ...
Nieuw Meesterexamen vindt plaats in april 2025

Nieuw Meesterexamen vindt plaats in april 2025

Bron: Bakkers in bedrijf In april 2025 worden nieuwe examens georganiseerd om de titel Meester Boulanger of ...
SVH Meesterkok Edwin Vinke verwelkomt zoon Tom als compagnon van De Kromme Watergang

SVH Meesterkok Edwin Vinke verwelkomt zoon Tom als compagnon van De Kromme Watergang

Foto: Willy Lippens Het Zeeuwse restaurant De Kromme Watergang, onderscheiden door Michelin met twee sterren en ...
SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet

SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet

De SVH Meesterijsbereiders waren duidelijk aanwezig op IJs-Vak 2023. Ze trapten de beurs op zondag 5 maart af met ...
Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ...
IJs & Spijs serveert het lekkerste Stracciatella-ijs van Nederland in de race voor IJssalon van het Jaar

IJs & Spijs serveert het lekkerste Stracciatella-ijs van Nederland in de race voor IJssalon van het Jaar

Het lekkerste stracciatella-ijs wordt gemaakt door ijssalon IJs & Spijs in Haps. Op zondag 5 maart vond de ...
Hiljo Hillebrand en Renske Huyben vierde bij Best of Mondial du Pain

Hiljo Hillebrand en Renske Huyben vierde bij Best of Mondial du Pain

Het is Hiljo Hillebrand en Renske Huyben niet gelukt om het podium te halen tijdens de vakwedstrijd Best of ...
SVH Meesters vallen in de prijzen: Gault&Millau awards 2023

SVH Meesters vallen in de prijzen: Gault&Millau awards 2023

Maandag 13 februari werd de nieuwe Gault&Millau gids 2023 op feestelijke wijze gelanceerd in Tivoli Vredenburg ...
SVH en horeca laten kinderen van 8 tot 12 jaar kennismaken met vak op Nationale Pannenkoekdag

SVH en horeca laten kinderen van 8 tot 12 jaar kennismaken met vak op Nationale Pannenkoekdag

Vrijdag 17 maart is het Nationale Pannenkoekdag en vanaf die dag opent de Nederlandse horeca een weekend lang haar ...
Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben bereiden zich voor op Best of Mondial du Pain

Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben bereiden zich voor op Best of Mondial du Pain

Op 2 en 3 maart vertegenwoordigen Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben Nederland tijdens de ...
Uniek kinderboek over én voor de Nederlandse horeca als steun voor de branche

Uniek kinderboek over én voor de Nederlandse horeca als steun voor de branche

Maandag 9 januari werden tijdens de opening van de Horecava de eerste exemplaren van het kinderboek Saffraan & ...
Marco Westra aan de slag bij restaurant Hemel & Aarde

Marco Westra aan de slag bij restaurant Hemel & Aarde

SVH Meestergastheer Marco Westra wordt de nieuwe maître van restaurant Hemel & Aarde. Per 1 februari 2023 ...
Hidde de Brabander officieel geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider

Hidde de Brabander officieel geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider

Op zaterdag 5 november is Hidde de Brabander officieel geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider. Hidde bezit nu ...
Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500

Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500

Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het ...
SVH Meestertour tijdens de Week van de Horeca

SVH Meestertour tijdens de Week van de Horeca

Tijdens de Week van de Horeca van 19 tot en met 24 september 2022 vond de exclusieve SVH Meestertour plaats. Een ...
SVH organiseert unieke Meestertour voor horecastudenten in Week van de Horeca

SVH organiseert unieke Meestertour voor horecastudenten in Week van de Horeca

Inspiratie opdoen en ondertussen genieten van fantastische smaken bij restaurant De Librije van SVH Meesters ...
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca editie 2022/2023 van start: nomineer nu jouw favoriete leerbedrijf!

Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca editie 2022/2023 van start: nomineer nu jouw favoriete leerbedrijf!

Na een onderbreking van twee jaar is de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca maandag 5 september 2022 weer van start ...
SVH Gezel Meesterkoks Eddie Meijboom en Jet Loos genomineerd voor de titel ‘World’s best young chef’

SVH Gezel Meesterkoks Eddie Meijboom en Jet Loos genomineerd voor de titel ‘World’s best young chef’

Dé chefscompetitie voor jonge chefs onder de 30 jaar, de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2022/2023, ...