Nieuws
Koen Bakker de eerste SVH Meesterhorecaondernemer!
>Een primeur: op woensdag 9 mei is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterhorecaondernemer.
Menno Post opent restaurant Olivijn
SVH-Meesterkok Menno Post opent in juli zijn eigen restaurant onder de naam Olivijn en zal zich vestigen in het voormalige restaurant ML in de Kleine Houtstraat 70 te Haarlem.
Wilco Berends geïnaugureerd tot 146ste SVH Meesterkok
Op maandag 26 maart is Wilco Berends, chef-kok en eigenaar van Restaurant De Nederlanden*, Vreeland, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.
IJssalon Florence wint titel beste ijssalon van 2018
IJssalon Florence uit Nederweert won zaterdag 24 maart, tijdens de Internationale Dag van het Ambachtelijk IJs, de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2018’.
Wilco Berends gaat voor goud
Op donderdag 15 februari is Wilco Berends (45), chef-kok en eigenaar van Restaurant De Nederlanden*, Vreeland , geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok.
Felix Huisken geïnaugureerd tot 49ste SVH Meesterschenker
Op dinsdag 12 december is Felix Huisken, eigenaar van Café Singelier in Groningen, geïnaugureerd tot SVH Meesterschenker.
Inter Scaldes ontvangt derde Michelinster!
Wat een uitreiking in het DeLaMar Theater in Amsterdam, 6 restaurants ontvingen een Michelinster.
Joris Bijdendijk geïnaugureerd tot 145ste SVH Meesterkok
Op zondag 19 november is Joris Bijdendijk, chef-kok RIJKS* in Amsterdam, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.
Meerdere SVH Meesters in de prijzen gevallen bij Gault & Millau gids 2018 en de Awards!
Maandag 6 november is de Gault & Millau gids 2018 gepresenteerd èn zijn de Gault & Millau Award-winnaars bekend gemaakt.
Felix Huisken geslaagd voor zijn Meesterproef
>Op donderdag 2 november is Felix Huisken (46), eigenaar van Café Singelier, Groningen geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterschenker.
Nieuwe Meester in het RIJKS®
Op donderdag 28 september is Joris Bijdendijk (33), chef-kok bij het RIJKS®*, Amsterdam geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok.
Terugblik SVH Meesterdag 2017
Landgoed Duin en Kruidberg vormde maandag 19 juni jl. het decor voor de tweede SVH Meesterdag.
Nieuwe SVH Meesters en jubilarissen
Tijdens de tweede SVH Meesterdag op 19 juni in Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord werden de aanwezige nieuwe SVH Meesters en jubilarissen in het zonnetje gezet.
In memoriam Frits van Maaren
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van SVH Meestergastheer Frits van Maaren.
Michel Hanssen schrijft tweede boek: Spice Wise Too
Na het succesvolle eerste boek Spice Wise heeft SVH Meesterkok Michel Hanssen een tweede boek geschreven over gezond en lekker koken voor iedereen die minder zout wil of moet eten: Spice Wise Too.
IJs & Spijs Beste IJssalon van 2017
Op de 'Nationale dag van het IJs' is ijssalon IJs & Spijs in Haps verkozen tot IJssalon van het Jaar 2017.
Peter Koehn blikt terug op loopbaan
Dailydinner.nl heeft een uitgebreid interview gehad met SVH Meesterkok Peter Koehn van De Karpendonkse Hoeve.
Jonnie en Thérèse Boer beginnen restaurant op Bonaire
SVH Meesterkok Jonnie Boer en SVH Meestergastheer en SVH Wijnmeester Thérèse Boer van de Librije beginnen een restaurant op Bonaire.
Remon van de Kerkhof naar De Treeswijkhoeve
SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof wordt met ingang van 1 maart de nieuwe maître-sommelier van De Treeswijkhoeve** in Waalre.
Robin Overdreef geïnaugureerd tot SVH Wijnmeester
Op maandag 13 februari 2017 is Robin Overdreef officieel geïnaugureerd tot SVH Wijnmeester.