Afscheid Cees Helder als voorzitter Commissie Meesterproef SVH Meesterkok

7 januari, 2019

Afscheid Cees Helder als voorzitter Commissie Meesterproef SVH Meesterkok

Op maandag 7 januari vond het officiële afscheid van Cees Helder als voorzitter van de Commissie SVH Meesterkok plaats. Hij draagt het stokje over aan Dennis Kuipers, chef bij Vinkeles* in Amsterdam.

De icoon van de Nederlandse gastronomie heeft in zijn rol als voorzitter een fantastische tijd meegemaakt. Cees vond het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Tijdens het afscheid werd er in een video mooie woorden uitgesproken door diverse SVH Meesterkoks, waaronder François Geurds en Soenil Bahadoer.

Aanwezig waren onder andere Godfried van der Lugt, Ronald Opten, Marc van Gulick, Robert Melaard, Ricardo Eshuis, Marcel van Leeuwen en Joris Prinssen. In een mooie video spraken diverse SVH Meesterkoks, waaronder Soenil Bahadoer en François Geurds, lovende woorden over Helder. De aftredende voorzitter,coon van de Nederlandse gastronomie zegt tot besluit: “Ik heb een fantastische tijd gehad in die 20 jaar dat ik voorzitter ben geweest. Het is tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie.”