Nieuws

Een Michelinster voor Bolenius en Noble

Een Michelinster voor Bolenius en Noble

Op maandag 12 december 2016 zijn in Amsterdam de Michelinsterren uitgereikt.
Ciel Bleu presenteert boek Guestronomy

Ciel Bleu presenteert boek Guestronomy

SVH Meesterkok Onno Kokmeijer, chef Arjan Speelman en SVH Meestergastheer Pasquinel Kolk van restaurant Ciel Bleu** in Hotel Okura in Amsterdam hebben hun tweede kookboek gepresenteerd: Guestronomy.
Lars van Galen ontvangt Wynand Vogel Bokaal 2016

Lars van Galen ontvangt Wynand Vogel Bokaal 2016

SVH Meesterkok Wynand Vogel zal op dinsdag 13 december de Wynand Vogel Bokaal uitreiken aan SVH Meesterkok Lars van Galen van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink* in Hengelo.
Margo Reuten Woman of the Year 2017

Margo Reuten Woman of the Year 2017

Op 29 november is SVH Meesterkok Margo Reuten van restaurant Da Vinci** in Maasbracht door Relais & Châteaux uitgeroepen tot Woman of the Year 2017.
SVH Meesters delen kennis in nieuwe leermiddelen SVH

SVH Meesters delen kennis in nieuwe leermiddelen SVH

SVH heeft de nieuwe standaard voor de Nederlandse horeca gelanceerd: splinternieuwe examens en leermiddelen SVH Kok en Gastheer/-vrouw.
Opleiding Gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine door SVH Meesterkok Albert Kooy

Opleiding Gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine door SVH Meesterkok Albert Kooy

Koning Willem I College en ROC Friese Poort starten in september 2017 met een opleiding Gespecialiseerd kok, gebaseerd op de vijf principes van Dutch Cuisine van SVH Meesterkok Albert Kooy.
Bib Gourmand voor 6 restaurants van SVH Meesters

Bib Gourmand voor 6 restaurants van SVH Meesters

Op maandag 14 november heeft Michelin bekend gemaakt welke restaurants in de Benelux in 2017 een Bib Gourmand ontvangen.
Menno Post geslaagd voor zijn Meesterproef

Menno Post geslaagd voor zijn Meesterproef

Op woensdag 9 november is Menno Post (39), chef-kok van De Bokkedoorns** in Overveen, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok.
Gault&Millau Awards voor Schutte en Westerveld

Gault&Millau Awards voor Schutte en Westerveld

Tijdens de 11e Gault&Millau Awards op 7 november is SVH Meesterkok Sidney Schutte, chefkok van Librije’s Zusje** ...
Feestelijke diploma-uitreiking Sterklas

Feestelijke diploma-uitreiking Sterklas

Na de geslaagde SVH Meesterdag op 6 juni, waar 19 Sterklassers en 4 Gastronoom-Sommeliers van het ROCvA als examen het diner verzorgden, vond op 9 oktober de feestelijke diploma-uitreiking plaats.
SVH Meesterproef uitgesteld

SVH Meesterproef uitgesteld

SVH en de commissie SVH Meesterkok hebben besloten om een SVH Meesterproef uit te stellen omdat de Meesterproef in de publiciteit is gekomen.
Marcel de Leeuw beste leermeester van Amsterdam

Marcel de Leeuw beste leermeester van Amsterdam

Tijdens de aftrap van het nieuwe schooljaar van de Sterklas op 12 september is SVH Meesterkok Marcel de Leeuw gelauwerd als beste Amsterdamse horecaleermeester 2016.
Rogér Rassin en Ronald Opten in MAX-programma

Rogér Rassin en Ronald Opten in MAX-programma

SVH Meesterkok Rogér Rassin en SVH Wijnmeester Ronald Opten worden samen met een aantal collega’s gevolgd in een nieuwe documentairereeks van Omroep Max: Vier seizoenen aan de Amstel.
Rogér Rassin in China voor jubileum InterContinental Hotels & Resorts

Rogér Rassin in China voor jubileum InterContinental Hotels & Resorts

Om het 70-jarig bestaan van InterContinental te vieren, reizen SVH Meesterkok Rogér Rassin en Senior Sous-Chef La Rive Emiel Kwekkeboom af naar China.
Nieuwe locatie voor FG restaurant**

Nieuwe locatie voor FG restaurant**

Op dinsdag 9 augustus is FG restaurant** van SVH Meesterkok François Geurds geopend op de nieuwe locatie, pal naar FG Food Labs*.
Unieke samenwerking Jef Schuur en Luc Kusters

Unieke samenwerking Jef Schuur en Luc Kusters

SVH Meesterkoks Jef Schuur van Restaurant Bij Jef* en Luc Kusters van Restaurant Bolenius bundelen hun krachten in een gastronomisch experiment in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam.
Vooraankondiging: nieuwe Meestertitel

Vooraankondiging: nieuwe Meestertitel

SVH zal op de Horecava 2017 de nieuwe Meestertitel SVH Meester Horecaondernemer lanceren.
Nico Boreas stopt met Restaurant Boreas**

Nico Boreas stopt met Restaurant Boreas**

Vanaf 23 juni 2016 is Restaurant Boreas gesloten.
Nieuw: de SVH Meesterzoeker app

Nieuw: de SVH Meesterzoeker app

Met de nieuwe SVH Meesterzoeker app vind je snel en eenvoudig een horecagelegenheid waar een SVH Meester werkt.
Theus de Kok neemt afscheid van De Echoput

Theus de Kok neemt afscheid van De Echoput

In 1973 begon hij bij Restaurant De Echoput, dat al sinds 1967 één Michelinster had.