IJs & Spijs Beste IJssalon van 2017

27 maart, 2017

IJs & Spijs Beste IJssalon van 2017

Op de ‘Nationale dag van het IJs’ is ijssalon IJs & Spijs in Haps verkozen tot IJssalon van het Jaar 2017. Dat betekende dubbel feest, want eigenaren SVH Meesterijsbereider Mark van Gaal en zijn vrouw Jade vieren dit jaar ook het 10-jarig bestaan van de ijssalon.

IJssalon van het jaar
Vijf salons waren genomineerd voor de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’: IJscafé da Benito in Haarlem, Claudio’s IJssalon in Apeldoorn, IJssalon Kees in Geldrop, IJs & Spijs in Haps en IJssalon Frezzo Breda in Breda. Deze salons hebben bezoek gehad van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat het bedrijf heeft beoordeeld op de toepassing van hygiënische aspecten. Tevens zijn de ijssalons ook op social media actief geweest, waarbij ze punten verdienden voor de mate van interactie met de klanten. De strijd was erg spannend en de scores lagen zeer dicht bij elkaar.

Op vrijdag 24 maart om exact 16.15 uur werd bekendgemaakt dat IJs & Spijs in Haps de ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’ is geworden. Jacques Vos (voorzitter Ambachtelijk IJscentrum) overhandigde de beker, oorkonde en bloemen aan eigenaren Mark en Jade van Gaal. SVH Meesterijsbereider Jacqueline Hilders van IJscafé da Benito ging met een mooie derde plaats naar huis.