Harald Hovenkamp geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer

13 januari, 2019

Harald Hovenkamp geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer

Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer. Tijdens de inauguratie ontving Harald het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma. Hovenkamp runt Kaatje bij de Sluis al bijna 20 jaar samen met zijn compagnon en chef-kok Peter Postma.

Tijdens de Meesterproef op 30 oktober heeft Harald laten zien dat hij Meesterwaardig is en een ware ambassadeur voor het vak. “Samen met Peter hebben zij een stabiele zaak neergezet waar de gast centraal staat. Zowel in de keuken als in de bediening wordt er een constante kwaliteit geleverd door hun goed getrainde team. Harald deelt hierbij zijn kennis en kunde aan de nieuwe generatie, waarbij de gast en gastbeleving de essentie is”, aldus de commissie.

Hovenkamp mag zich nu officieel de 43ste SVH Meestergastheer noemen van Nederland. Na bijna 30 jaar in het vak als gastheer heeft hij zijn ervaring bekroond met een Meestertitel en is vereerd om dit nu verder in de praktijk uit te kunnen dragen.