Landgoed Wolfslaar ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’

31 maart, 2016

Landgoed Wolfslaar 'Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland'

Landgoed Wolfslaar in Breda heeft op woensdag 29 maart de felbegeerde titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept. Het restaurant waar SVH Meesterkok Maarten Camps de scepter zwaait is de winnaar van de 12 ‘WijnSpijs Restaurants van de Maand’. De restaurants werden hiervoor beoordeeld door de inspecteur en het kritische doch enthousiaste culinaire publiek van de WijnSpijs Wandelingen.

Tijdens de uitreiking serveert Maarten Camps een waar kunstwerk van kreeft, scheermesjes en coquilles. De wijn – een Alvarinho uit Portugal – past perfect bij dit gerecht. Het perfect combineren van wijn en spijs staat bij ons hoog in het vaandel, zegt algemeen directeur Landgoed Wolfslaar Ton Pinxten in zijn toespraak tijdens de uitreiking. Ton Pinxten heeft drie SVH Meestertitels, namelijk SVH Meesterkok, SVH Wijnmeester en SVH Meestergastheer.

Met deze perfecte wijnspijs combinatie laten de SVH Meesters van Landgoed Wolfslaar dan ook zien dat zij de terechte winnaar zijn van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’.