Nieuws
In memoriam Jan Hekkelman
Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van SVH Meesterkok Jan Hekkelman.
Lars van Galen SVH Meesterkok
Op 29 juli jl. is Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink* in Hengelo, geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok.
Interview Mikel de Jongh
In de SVH Nieuwsflits van 10 juli stond een interview met Mikel de Jongh, mede-eigenaar van Café Restaurant Brouwerij de Beyerd in Breda en voorzitter van de Commissie Meesterproef SVH Meesterschenker.
Meestertitel Nadine Mögling uitgereikt door Pierre-Emmanuel Taittinger
Nederlands sterrenechtpaar heeft primeur bij familie Taittinger in Champagne
Rogér Rassin geïnaugureerd tot SVH Meesterkok
Rogér Rassin van restaurant La Rive *, Amsterdam is op 12 maart 2014 geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.
Titel SVH Meestergastheer voor Bernard Tesink
Bernard Tesink van restaurant De Burgemeester * in Linschoten is op 12 februari 2014 geïnaugureerd als SVH Meestergastheer.
Marco Poldervaart in jury Bocuse d’Or
De SVH Meesterkok is jurylid bij de Nederlandse finale van de Bocuse d'Or.
SVH Meesterkok François Geurds opent tweede zaak
SVH Meesterkok François Geurds van het Rotterdamse sterrenrestaurant 'F-G' opent tweede zaak.
SVH zet zich in voor behoud Meestertitels
SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) neemt afstand van het persbericht van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks over het voortzetten van de titel SVH Meesterkok.
Vierde vrouwelijke SVH Meesterijsbereider in Nederland
Jacqueline Hilders van IJscafé Da Benito in Haarlem is geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider.
Nieuwe naam voor restaurant SVH Meesterkok François Geurds
François Geurds moest van de rechter Ivy van de gevel halen van zijn restaurant in Rotterdam en presenteerde donderdag 13 juni FG, naar de initialen van de sterchef.
SVH Meesterkoks werken zich in het zweet op de Alpe d’HuZes
Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve**), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**) en Ron Blaauw (Ron Gastrobar) hebben deelgenomen aan Alpe d’HuZes, het wielrenspektakel in Frankrijk waarbij geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek.
SVH Meesterkok Edwin Kats geeft invulling aan zijn brigade
Edwin Kats heeft de belangrijkste nieuwe collega's voor zijn restaurant Noble bekend gemaakt.
SVH Meesterkok Mario Ridder start ‘MeetMeat by Mario’
Tweesterrenchef Mario Ridder start een tweede restaurant.
De Gieser Wildeman enige restaurant in Nederland met twee actieve SVH Meesterkoks
Niels van den Berg van restaurant De Gieser Wildeman * in Noordeloos is geïnaugureerd als SVH Meesterkok.
SVH Meesterkok Ron Blaauw gaat samenwerking aan met Pasta e Basta
Ron Blaauw van Ron Gastrobar en Hans Duijf van Pasta e Basta in Amsterdam zijn de samenwerking met elkaar aangegaan.
SVH Meesterkok Lucas Rive opent restaurant onder zijn eigen naam
Voormalig tweesterren-chef Lucas Rive opent samen met zijn vrouw restaurant Lucas Rive in Hoorn.
SVH Meesterkok Wynand Vogel ontvangt Gouden Koksgildespeld
President van het Koksgilde en SVH Meesterkok, Theo van Rensch, heeft tijdens de ledenvergadering 2013 van het Koksgilde, Wynand Vogel onderscheiden met een Gouden Koksgildespeld.
Robert Leussink eerste SVH Meestergastheer van 2013
Robert Leussink, operationeel directeur van Landgoed de Salentein in Nijkerk, is geïnaugureerd als SVH Meestergastheer.
SVH Meesterkoks koken aspergelunch voor bewoners van Leger des Heils
Bewoners van de Zuiderburgh, een maatschappelijke opvang van het Leger des Heils in Amsterdam, krijgen woensdag 24 april een bijzondere lunch voorgeschoteld.