Nieuws
Goed gastheerschap is essentieel in de horeca
Tijdens de leerlingendag van de Horecava stond het XpertPlaza volledig in het teken van ‘Ren je Rot’.
Horecavabezoekers krijgen kijkje in de keuken van Meesterkoks
Op de derde dag van de Horecava deelden SVH Meesterkok Luc Kusters (Bolenius) en de Franse Meesterkok Christian Le Squer (Ledoyen ***) de Horecavabezoekers hun keukengeheimen op het XpertPLaza van de Horecava
Meesterlijke gerechten op het XpertPlaza tijdens Horecava 2013
De Horecavabezoekers werden ook op de tweede dag van de Horecava geïnspireerd door meesterlijke gerechten.
Meesterkoks op Horecava bron van inspiratie voor vakbekwaamheid
Horecavabezoekers werden maandag getrakteerd op waar vakmanschap met masterclasses door SVH Meesterkoks Paul van der Bunt (De Leuf**) en Edwin Vinke (De Kromme Watergang**).
SVH Meesterkok Gerrit Greveling bron van inspiratie
Gerrit Grevling heeft het 1e exemplaar van het kookboek ‘Armijn kookt bij Hostellerie Vangaelen’ ontvangen.
Chef van het Jaar Paul van de Bunt geïnaugureerd als SVH Meesterkok
Paul van de Bunt, eigenaar en chef-kok van restaurant De Leuf in Ubachsberg is geïnaugureerd als SVH Meesterkok.
Tweede SVH Meestertitel voor Johan Kragtwijk
Johan Kragtwijk, maître-sommelier van Grand Restaurant Karel V in Utrecht, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester.
Twee SVH Meesters voor Bolenius
Chef-kok Luc Kusters (rechts) en gastheer Xavier Giesen (links) van Bolenius Restaurant in Amsterdam zijn door SVH Meesterkok Robert Kranenborg geïnaugureerd als respectievelijk SVH Meesterkok en SVH Meestergastheer.
SVH feliciteert Erik de Mönnink
Erik de Mönnink is toegetreden tot het gezelschap van SVH Meesterkoks.
SVH Meestertitels voorbeeld voor andere branches
SVH kent een lange geschiedenis als het gaat om meestertitels.
SVH feliciteert Alfons Graumans en Mark van Gaal
Alfons Graumans (33) van Alfons IJscreaties in Rijsbergen en Mark van Gaal (44) van IJs en Spijs in Haps zijn geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider.
SVH feliciteert Paul van de Bunt
Paul van de Bunt, eigenaar chef-kok van restaurant De Leuf (**) in Voerendaal/ Ubachsberg in Limburg is geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok.
SVH feliciteert Xavier Giesen
Gastheer Xavier Giesen van restaurant Bolenius in Amsterdam heeft vrijdag 31 augustus zijn Meesterproef succesvol afgelegd.
Koninklijke onderscheiding voor SVH Meesterijsbereider
Op woensdag 21 augustus heeft SVH Meester ijsbereider Maarten Colijn (58) uit handen van de burgemeester van Rhenen, de heer van Oostrum, de Koninklijke onderscheiding gekregen.
Onno Kokmeijer staat voor de SVH Horeca Roadshow
Leerlingen van ROC Flevoland en Melanchthon Berkroden wisten zich dit jaar te onderscheiden bij de SVH Horeca Roadshow.
Eerste Italiaan in Nederland haalt de titel SVH Meesterijsbereider
Gian Maria Da Fies, eigenaar van IJssalon San Marco in Amersfoort, is geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider.