SVH Meesterkok Mario Ridder start ‘MeetMeat by Mario’

6 juni, 2013

SVH Meesterkok Mario Ridder start ‘MeetMeat by Mario’

Tweesterrenchef Mario Ridder start een tweede restaurant. Begin september opent de eigenaar van de Zwethheul** in Schipluiden samen met zijn partner Sharon Kars in Rotterdam MeetMeat by Mario. Een moderne brasserie met een hoofdrol voor vlees. Het restaurant wordt gevestigd op het Deliplein in het Rotterdamse Katendrecht.

“MeetMeat by Mario wordt een moderne brasserie, die de uitstraling van de typische steak houses in het New York Meatpacking-district combineert met de gezelligheid van een Parijse bistro. Een formule die past in deze tijd. Binnen MeetMeat by Mario wil ik bovendien getalenteerde jongeren de kans geven zich te ontwikkelen in een nieuw concept.”

Hoofdrol voor vlees
De kaart van de nieuwe zaak wordt gedomineerd door vleesgerechten, en er wordt gewerkt met biologische groenten en fruit. Ridder: “Onze specialiteit wordt Black Angus. De missie is de gast in een ontspannen sfeer prijsvriendelijk te laten genieten van de beste producten op aarde.”

De tweesterrenchef daarover: “Voor MeetMeat by Mario wordt binnenkort een chef aangesteld, die de eindverantwoordelijkheid krijgt voor de keuken. Operationele leiding ligt in handen van Sharon en zij krijgt daarbij ondersteuning van een brigade van acht personen.”