SVH Meesterkok Edwin Kats geeft invulling aan zijn brigade

6 juni, 2013

SVH Meesterkok Edwin Kats geeft invulling aan zijn brigade

Edwin Kats heeft de belangrijkste nieuwe collega’s voor zijn restaurant Noble bekend gemaakt. Chef de cuisine Lars Albers, voormalig souschef bij Ivy Rotterdam en restaurant manager Sascha Holzkaemper, ex Bord’eau Amsterdam tekenden beiden voor Noble.

Noble is het nieuwe restaurant van Edwin Kats in Den Bosch dat later dit jaar zijn deuren opent. Het zit op de locatie waar voorheen Chalet Royal van SVH Meesterkok Gerrit Greveling gevestigd was. Noble krijgt 80 zitplaatsen, een kookstudio, een ruime bar en een panoramaterras met 120 extra stoelen.

Ivy, Juliana en Avant-Garde
Lars Albers werkte voor zijn komst naar Noble drie jaar als souschef bij Ivy van SVH Meesterkok François Geurds. In de eerste jaren van zijn koksloopbaan was hij werkzaam bij Cordial in Oss, Juliana in Valkenburg aan de Geul en Avant-Garde in Eindhoven.

Holzkaemper werkte als hoofd sommelier bij restaurant Beluga in Maastricht. Hierna lonkte het buitenland en werkte hij onder andere als restaurant manager bij het Powerscourt restaurant van Gordon Ramsey, gevestigd in het Ritz-Carlton in Dublin en als assistent restaurant manager en hoofd sommelier bij Raffles in Dubai. Terug in Nederland was Holzkaemper werkzaam als restaurant operations manager bij Bord’Eau van Hotel De L’Europe in Amsterdam.