Nieuws
Ambitieuze chefs gezocht: inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2023 van start
De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or Nederland is geopend. Bocuse d’Or is dé ...
Michelin 2023: Central Park 1e Michelinster en Sommelier Award voor Nadine Mögling
Op maandag 24 april vond de uitreiking plaats van de Michelinsterren 2023 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. ...
Van eerste vrouwelijke SVH Meesterkok naar Michelinsterren: de culinaire reis van Margo Reuten
Bron: De Ondernemer | Tekst: Robbert Daalder
Waar een zaterdagbaantje bij de lokale slager al niet op kan ...
De 7 zonden van Sidney Schutte: ‘Vroeger was ik echt een beest in de keuken’
Bron: Entree Magazine | Tekst: Roy Timmerman Foto's: Pim Ras
Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. De ...
Bib Gourmand voor Wils Bakery Café van Joris Bijdendijk
Bron: Het Parool | Tekst: Anna Livia de Kort
Wils Bakery Café in Zuid en Restaurant Lazuur in Noord hebben ...
Nieuw Meesterexamen vindt plaats in april 2025
Bron: Bakkers in bedrijf
In april 2025 worden nieuwe examens georganiseerd om de titel Meester Boulanger of ...
SVH Meesterkok Edwin Vinke verwelkomt zoon Tom als compagnon van De Kromme Watergang
Foto: Willy Lippens
Het Zeeuwse restaurant De Kromme Watergang, onderscheiden door Michelin met twee sterren en ...
SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet
De SVH Meesterijsbereiders waren duidelijk aanwezig op IJs-Vak 2023. Ze trapten de beurs op zondag 5 maart af met ...
Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje
Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ...
IJs & Spijs serveert het lekkerste Stracciatella-ijs van Nederland in de race voor IJssalon van het Jaar
Het lekkerste stracciatella-ijs wordt gemaakt door ijssalon IJs & Spijs in Haps. Op zondag 5 maart vond de ...
Hiljo Hillebrand en Renske Huyben vierde bij Best of Mondial du Pain
Het is Hiljo Hillebrand en Renske Huyben niet gelukt om het podium te halen tijdens de vakwedstrijd Best of ...
SVH Meesters vallen in de prijzen: Gault&Millau awards 2023
Maandag 13 februari werd de nieuwe Gault&Millau gids 2023 op feestelijke wijze gelanceerd in Tivoli Vredenburg ...
SVH en horeca laten kinderen van 8 tot 12 jaar kennismaken met vak op Nationale Pannenkoekdag
Vrijdag 17 maart is het Nationale Pannenkoekdag en vanaf die dag opent de Nederlandse horeca een weekend lang haar ...
Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben bereiden zich voor op Best of Mondial du Pain
Op 2 en 3 maart vertegenwoordigen Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en Renske Huyben Nederland tijdens de ...
Uniek kinderboek over én voor de Nederlandse horeca als steun voor de branche
Maandag 9 januari werden tijdens de opening van de Horecava de eerste exemplaren van het kinderboek Saffraan & ...
Marco Westra aan de slag bij restaurant Hemel & Aarde
SVH Meestergastheer Marco Westra wordt de nieuwe maître van restaurant Hemel & Aarde. Per 1 februari 2023 ...
Hidde de Brabander officieel geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider
Op zaterdag 5 november is Hidde de Brabander officieel geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider. Hidde bezit nu ...
Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500
Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het ...
SVH Meestertour tijdens de Week van de Horeca
Tijdens de Week van de Horeca van 19 tot en met 24 september 2022 vond de exclusieve SVH Meestertour plaats. Een ...
SVH organiseert unieke Meestertour voor horecastudenten in Week van de Horeca
Inspiratie opdoen en ondertussen genieten van fantastische smaken bij restaurant De Librije van SVH Meesters ...