Nieuws
Marcel de Leeuw beste leermeester van Amsterdam
Tijdens de aftrap van het nieuwe schooljaar van de Sterklas op 12 september is SVH Meesterkok Marcel de Leeuw gelauwerd als beste Amsterdamse horecaleermeester 2016.
Rogér Rassin en Ronald Opten in MAX-programma
SVH Meesterkok Rogér Rassin en SVH Wijnmeester Ronald Opten worden samen met een aantal collega’s gevolgd in een nieuwe documentairereeks van Omroep Max: Vier seizoenen aan de Amstel.
Rogér Rassin in China voor jubileum InterContinental Hotels & Resorts
Om het 70-jarig bestaan van InterContinental te vieren, reizen SVH Meesterkok Rogér Rassin en Senior Sous-Chef La Rive Emiel Kwekkeboom af naar China.
Nieuwe locatie voor FG restaurant**
Op dinsdag 9 augustus is FG restaurant** van SVH Meesterkok François Geurds geopend op de nieuwe locatie, pal naar FG Food Labs*.
Unieke samenwerking Jef Schuur en Luc Kusters
SVH Meesterkoks Jef Schuur van Restaurant Bij Jef* en Luc Kusters van Restaurant Bolenius bundelen hun krachten in een gastronomisch experiment in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam.
Vooraankondiging: nieuwe Meestertitel
SVH zal op de Horecava 2017 de nieuwe Meestertitel SVH Meester Horecaondernemer lanceren.
Nico Boreas stopt met Restaurant Boreas**
Vanaf 23 juni 2016 is Restaurant Boreas gesloten.
Nieuw: de SVH Meesterzoeker app
Met de nieuwe SVH Meesterzoeker app vind je snel en eenvoudig een horecagelegenheid waar een SVH Meester werkt.
Theus de Kok neemt afscheid van De Echoput
In 1973 begon hij bij Restaurant De Echoput, dat al sinds 1967 één Michelinster had.
Jef Schuur geïnaugureerd als SVH Meesterkok
Op maandag 4 juli is Jef Schuur van Hotel & Restaurant Bij Jef* in Den Hoorn - Texel in de stralende zon geïnaugureerd als SVH Meesterkok.
Klasbak Trofee voor Jarno Eggen en Cindy Borger
Horeca-echtpaar Jarno Eggen en Cindy Borger ontvingen maandagavond bij de Sligro in Zwolle de Klasbak Trofee.
SVH Meesters in lijst The World’s 50 Best Restaurants
SVH Meesters Jonnie en Thérèse Boer en Richard Ekkebus sieren de lijst met de 50 beste restaurants van de wereld.
Team De Kromme Watergang wint kookwedstrijd Slag op de Schelde
De tweede editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door Stijn Rotthier, sous-chef van restaurant De Kromme Watergang**, het restaurant van SVH Meesterkok Edwin Vinke.
Remon van de Kerkhof geïnaugureerd als SVH Wijnmeester
Exact een maand na zijn zeer geslaagde Meesterproef is Remon van de Kerkhof, sommelier bij Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, op 24 april officieel geïnaugureerd als SVH Wijnmeester.
Jef Schuur legt succesvolle Meesterproef af
Restaurant & Hotel Bij Jef* in Den Hoorn - Texel is sinds donderdag 21 april een tweede SVH Meestertitel rijker.
Landgoed Wolfslaar ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’
Landgoed Wolfslaar in Breda heeft op woensdag 29 maart de felbegeerde titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept.
3 SVH Meesterijsbereiders in de top 3 beste ijssalons van Nederland
Op donderdag 24 maart, de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs, werd de IJssalon van het jaar 2016 bekendgemaakt.
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester
Op 24 maart jl. heeft Remon van de Kerkhof, sommelier bij Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, een succesvolle Meesterproef SVH Wijnmeester afgelegd.
In memoriam Hubert Smeets
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van SVH Meesterkok Hubert Smeets.
Delegatie Bocuse d’Or bezoekt Rotterdam
De Franse delegatie is van zondag 20 tot dinsdag 22 maart op bezoek geweest in Rotterdam om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van Rotterdam als gaststad voor Bocuse d’Or Europe 2018.