Nieuws
SVH Meestergastheer Willem-Jan Klomp plots overleden
Wij zijn echt diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meestergastheer Willem-Jan Klomp (40). Zo onverwacht. En veel te vroeg.
Zilveren learning award voor SVH en Bespeak met leermiddelen voor Kok en Gastheer/-vrouw
Woensdagavond 27 november hebben SVH en Bespeak een zilveren award gewonnen tijdens de internationale Learning Technologies Awards in Londen.
Chris Naylor geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Op maandag 23 september jl. is Chris Naylor, chefkok bij Restaurant Vermeer * in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Chris wordt hiermee na zijn inauguratie de 148ste SVH Meesterkok van Nederland.
Maikel Ginsheumer aan de slag bij Avant-Garde Van Groeninge*
Sinds augustus 2016 is SVH Meestergastheer Maikel Ginsheumer werkzaam als sommelier bij Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven.
Remon van de Kerkhof geïnaugureerd als 45ste SVH Meestergastheer
Op woensdag 17 juli is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve** in Waalre, geïnaugureerd tot 45ste SVH Meestergastheer.
Joey de Kruijf geïnaugureerd als 44ste SVH Meestergastheer
Op maandag 24 juni is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geïnaugureerd tot 44ste SVH Meestergastheer.
Jonnie Boer nieuw boegbeeld Cas Spijkers Academie
SVH Meesterkok Jonnie Boer is met ingang van het nieuwe schooljaar als boegbeeld en inspirator verbonden aan de Cas Spijkers Academie.
Edger Groeneveld geïnaugureerd als 35ste SVH Wijnmeester
Op woensdag 12 juni is Edger Groeneveld, sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk, geïnaugureerd tot 35ste SVH Wijnmeester.
Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend
Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarlem.
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op donderdag 16 mei jl. is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op woensdag 17 april 2019 is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.
Bart Ausems geïnaugureerd als 147ste SVH Meesterkok
Op zondag 31 maart is Bart Ausems, chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait* in Maastricht, geïnaugureerd tot 147ste SVH Meesterkok.
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester
Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester.
Piet Tamminga geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider
Op maandag 18 maart is Piet Tamminga, ijsbereider en eigenaar van Puur Tamminga in Veenendaal, geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider.
IJsseizoen officieel geopend met ijsontbijt op Vakbeurs Bakkersvak
Vandaag werd het ijsseizoen officieel geopend op Vakbeurs Bakkersvak!
Ronnie Brouwer geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester
Op maandag 11 maart is Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester.
Harald Hovenkamp geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer
Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer.
Afscheid Cees Helder als voorzitter Commissie Meesterproef SVH Meesterkok
Op maandag 7 januari vond het officiële afscheid van Cees Helder als voorzitter van de Commissie SVH Meesterkok plaats.
Michelin 2019
Wij feliciteren de SVH Meesters met het behalen en behouden van hun Michelinsterren!
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok.