Nieuws
Edger Groeneveld geïnaugureerd als 35ste SVH Wijnmeester
Op woensdag 12 juni is Edger Groeneveld, sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk, geïnaugureerd tot 35ste SVH Wijnmeester.
Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend
Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarlem.
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op donderdag 16 mei jl. is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op woensdag 17 april 2019 is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.
Bart Ausems geïnaugureerd als 147ste SVH Meesterkok
Op zondag 31 maart is Bart Ausems, chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait* in Maastricht, geïnaugureerd tot 147ste SVH Meesterkok.
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester
Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester.
Piet Tamminga geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider
Op maandag 18 maart is Piet Tamminga, ijsbereider en eigenaar van Puur Tamminga in Veenendaal, geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider.
IJsseizoen officieel geopend met ijsontbijt op Vakbeurs Bakkersvak
Vandaag werd het ijsseizoen officieel geopend op Vakbeurs Bakkersvak!
Ronnie Brouwer geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester
Op maandag 11 maart is Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester.
Harald Hovenkamp geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer
Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer.
Afscheid Cees Helder als voorzitter Commissie Meesterproef SVH Meesterkok
Op maandag 7 januari vond het officiële afscheid van Cees Helder als voorzitter van de Commissie SVH Meesterkok plaats.
Michelin 2019
Wij feliciteren de SVH Meesters met het behalen en behouden van hun Michelinsterren!
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok.
Ronnie Brouwer geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester
Op 28 november jl. heeft Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, een succesvolle Meesterproef SVH Wijnmeester afgelegd.
Willem-Jan Klomp geïnaugureerd tot 42ste SVH Meestergastheer
Op dinsdag 27 november is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.
Harald Hovenkamp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op 30 oktober 2018 is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.
12 SVH Meesters in de Top 10 Lekker 500
Yes, daar is ie dan! Lekker 2019 is vandaag gepresenteerd en daarmee de Top 100 van de Lekker.nl bekendgemaakt.
Piet Tamminga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterijsbereider
Op 19 oktober jl. is Piet Tamminga, ijsbereider en eigenaar van Puur Tamminga in Veenendaal, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterijsbereider.
SVH Meesterkok Michèl Lambermon versterkt team Big Green Egg Europe
SVH Meesterkok Michel Lambermon is in dienst getreden bij Big Green Egg Europe.
Willem-Jan Klomp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op 4 oktober jl. is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.