Nieuws
Voorzitterswissel Commissie Meesterproef SVH Meesterkok
Op dinsdag 13 juni is SVH Meesterkok Marc van Gulick officieel benoemd tot voorzitter van de Commissie ...
13 chefs strijden in Cookoff om plek in Nederlandse finale Bocuse d’Or
Maandag 19 juni is het zover: de Cookoff voor Bocuse d’Or Nederland. Maar liefst 13 chefs gaan de strijd aan voor ...
SVH Meesterijsbereider Joep Biemans overleden
We zijn diep geraakt door het door het overlijden van onze SVH Meesterijsbereider Joep Biemans (78). Joep behaalde ...
Twan Hakvoort tweede SVH Meesterhorecaondernemer
Op vrijdag 9 juni is Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, geslaagd ...
Winnaar IJssalon van het Jaar 2023: IJssalon Florence in Nederweert
Waar vader en SVH Meesterijsbereider Marcel Janssen de titel IJssalon van het Jaar in 2002, 2011 en 2013 binnen ...
Bocuse d’Or Nederland organiseert Cookoff wegens overweldigend aantal aanmeldingen
Bocuse d’Or Nederland organiseert een Cookoff om vijf finalisten te selecteren voor de Nederlandse finale op ...
Ricardo Eshuis en Alain Alders terug bij bestuur Bocuse d’Or Nederland, nieuw Maarten Ploeger
Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland heeft sinds maart 2023 drie nieuwe bestuursleden: SVH directeur Ricardo ...
Sterklas zoekt jouw expertise!
Sterklas is voortdurend op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de internationale gastronomie. De opleiding van ...
Ambitieuze chefs gezocht: inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2023 van start
De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or Nederland is geopend. Bocuse d’Or is dé ...
Michelin 2023: Central Park 1e Michelinster en Sommelier Award voor Nadine Mögling
Op maandag 24 april vond de uitreiking plaats van de Michelinsterren 2023 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. ...
Van eerste vrouwelijke SVH Meesterkok naar Michelinsterren: de culinaire reis van Margo Reuten
Bron: De Ondernemer | Tekst: Robbert Daalder
Waar een zaterdagbaantje bij de lokale slager al niet op kan ...
De 7 zonden van Sidney Schutte: ‘Vroeger was ik echt een beest in de keuken’
Bron: Entree Magazine | Tekst: Roy Timmerman Foto's: Pim Ras
Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. De ...
Bib Gourmand voor Wils Bakery Café van Joris Bijdendijk
Bron: Het Parool | Tekst: Anna Livia de Kort
Wils Bakery Café in Zuid en Restaurant Lazuur in Noord hebben ...
Nieuw Meesterexamen vindt plaats in april 2025
Bron: Bakkers in bedrijf
In april 2025 worden nieuwe examens georganiseerd om de titel Meester Boulanger of ...
SVH Meesterkok Edwin Vinke verwelkomt zoon Tom als compagnon van De Kromme Watergang
Foto: Willy Lippens
Het Zeeuwse restaurant De Kromme Watergang, onderscheiden door Michelin met twee sterren en ...
SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet
De SVH Meesterijsbereiders waren duidelijk aanwezig op IJs-Vak 2023. Ze trapten de beurs op zondag 5 maart af met ...
Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje
Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ...
IJs & Spijs serveert het lekkerste Stracciatella-ijs van Nederland in de race voor IJssalon van het Jaar
Het lekkerste stracciatella-ijs wordt gemaakt door ijssalon IJs & Spijs in Haps. Op zondag 5 maart vond de ...
Hiljo Hillebrand en Renske Huyben vierde bij Best of Mondial du Pain
Het is Hiljo Hillebrand en Renske Huyben niet gelukt om het podium te halen tijdens de vakwedstrijd Best of ...
SVH Meesters vallen in de prijzen: Gault&Millau awards 2023
Maandag 13 februari werd de nieuwe Gault&Millau gids 2023 op feestelijke wijze gelanceerd in Tivoli Vredenburg ...