Pasquinel Kolk werd op 22 februari 2015 geïnaugureerd als veertigste SVH Meestergastheer van Nederland. Na zijn Meesterproef roemde de commissie hem om zijn oog voor detail, zijn overzicht, wijnkennis en gastheerschap. Sinds 2007 werkte hij bij Ciel Bleu Restaurant, op de drieëntwintigste etage van Hotel Okura Amsterdam. Hij werkte nauw samen met SVH Meesterkok Onno Kokmeijer en SVH Wijnmeester Noël Vanwittenbergh.
Pasquinel Kolk werkte al tijdens zijn opleiding voor Gastheer bij Restaurant Hotel Merlet* in Schoorl, waar hij achtereenvolgens de functie vervulde van gastheer, chef de rang, assistent maître en de laatste vijf jaar maître d’ hotel. Al jong wist hij dat hij voor de hoogste titel wilde gaan. “Ik keek altijd enorm op naar al die meesters tijdens de nationale wedstrijden en was elke keer weer onder de indruk van hoe goed ze waren. Ik hoop dat ik als SVH Meestergastheer mijn passie en kennis ook weer kan overdragen op jonge mensen die hopelijk net zo bevlogen worden in het vak als ik.”
Pasquinel is per 1 november 2021 na 15 jaar gestopt bij Ciel Bleu** en niet meer actief in de horeca.