SVH Meesters aan het woord in Lekker

18 juni, 2015

SVH Meesters aan het woord in Lekker

In de Lekker Extra 2 komen diverse SVH Meesters aan het woord over het thema gastvrijheid. SVH Wijnmeester Ronald Opten, SVH Meestergastheer Pasquinel Kolk, aspirant SVH Meesterkok Soenil Bahadoer, SVH Meesterschenker Martien Evers en SVH Meesterijsbereider Caroline Kooij vertellen wat gastvrijheid voor hen betekent en wat zij doen om hun gasten een warm onthaal te geven. Ook gaan ze in op thema’s als Meesterschap, eet- en drinktrends en social media. Lees hun verhaal hier.

Ronald Opten: “Over je product vertellen moet net zo makkelijk gaan als fietsen.” Soenil Bahadoer: ‘Fantastisch om die jongens en meisjes te besmetten met het horecavirus!” Pasquinel Kolk: “Gasten mogen kritisch zijn, aangezien het ook best wel wat kost om een avond bij ons door te brengen.”

Zoete afsluiting met Luc Blok
De Zoete afsluiting staat dit keer op naam van SVH Meesterijsbereider Luc Blok. Hij vertelt over zijn route naar het Meesterschap, de kunst van het ijsmaken en trends. Zijn verhaal leest u hier.

Luc Blok: “Iedereen mag alles van me weten, maar… mijn ijsrecept blijft geheim!”

Nog meer SVH Meesters
In de Lekker Extra komen nog meer SVH Meesters aan het woord, zoals SVH Meesterkok Jacob Jan Boerma, SVH Meesterkok Margo Reuten en SVH Meestergastheer Nadine Mögling. De Lekker Extra 2 is nu te koop in de winkel.