Om het 70-jarig bestaan van InterContinental te vieren, reizen SVH Meesterkok Rogér Rassin en Senior Sous-Chef La Rive Emiel Kwekkeboom af naar China. Beiden zijn namens InterContinental Amstel Amsterdam, het Amstel Hotel, aanwezig bij de jubileumviering in Shanghai en Shenzhen met een culinaire missie. In samenwerking met lokale chefs zullen Rassin en Kwekkeboom 70 jaar inspiratie demonstreren en bereiden zij Westerse gerechten met invloeden van lokale Chinese ingrediënten tijdens vier feestelijke diners.
Tot zondag 4 september zullen Michelin-ster Chef Rogér Rassin en Senior Sous-Chef Emiel Kwekkeboom van Restaurant La Rive in China verblijven. In InterContinental Shanghai Expo zullen zij Chinese chefs ontmoeten en tweemaal een diner verzorgen om vervolgens door te reizen naar InterContinental Shenzhen om ook hier tweemaal een demonstratie te geven en Westers georiënteerde diners te bereiden.
70 jaar InterContinental Hotels & Resorts
In 2017 bereikt InterContinental Hotels & Resorts een mijlpaal, het is dan precies 70 jaar geleden dat Juan Trippe van Pan American Airways de InterContinental hotel keten oprichtte. Terwijl wij terugkijken op de momenten van het InterContinental leven, is de toekomst gericht op het behoud van de huidige charme van de hotels, de ontwikkeling van nieuwe plekken en het creëren van nieuwe ervaringen. Juist daarom wordt dit jubileum gevierd in twee recent geopende hotels in China om historie met innovatie te verbinden.