Remon van de Kerkhof geïnaugureerd als 45ste SVH Meestergastheer

17 juli, 2019

Remon van de Kerkhof geïnaugureerd als 45ste SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 juli is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve** in Waalre, geïnaugureerd tot 45ste SVH Meestergastheer. Tijdens de inauguratie ontving Remon het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator SVH Meesterkok Cees Helder. Remon is de 8e SVH Meester die zowel de titel SVH Wijnmeester als de titel SVH Meestergastheer heeft behaald.

De commissie Meesterproef SVH Meestergastheer nam op donderdag 16 mei 2019 de Meesterproef van Remon af bij De Treeswijkhoeve in Waalre. Remon is volgens de commissie een gedreven en zeer bekwame gastheer die aan tafel perfectie met humor afwisselt. Op de achtergrond stuurt hij zijn jonge, enthousiaste bedieningsteam aan en geeft hij hen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. De commissie vindt de keuken en de bediening nauw samenwerken en elkaar versterken, wat resulteert in de prachtige gerechten en wijn-spijscombinaties op uitzonderlijk hoog niveau.

Remon mag zich nu officieel, naast SVH Wijnmeester sinds 2016, de 45ste SVH Meestergastheer van Nederland noemen. Een kroon op zijn carrière, vindt Remon: “Ik ben trots om nu beide SVH Meestertitels te mogen dragen. Een kroon op mijn carrière die ik zonder de inzet en ambitie van iedereen binnen de Treeswijkhoeve niet had kunnen behalen. We zijn een jong en gedreven team, dat zich elke dag wil verbeteren en we zijn super trots op alles wat we met elkaar bereikt hebben”.