Nieuws

Terugblik SVH Meesterdag

23-06-16

Terugblik SVH Meesterdag

“Een Meesterlijke avond", “voelbaar positieve energie", “mooie plek, mooie club, mooie avond, trotse meester!", “SVH heeft een goed visitekaartje en visie voor de toekomst afgegeven". De reacties na onze eerste SVH Meesterdag op 6 juni in Hotel Okura in Amsterdam waren overweldigend. We zijn trots om te zien dat er zoveel verbondenheid tussen de SVH Meesters is en zoveel enthousiasme om samen de SVH Meestertitels nog meer op de kaart te zetten. De boodschap na afloop was duidelijk: volgend jaar zijn we er zeker weer bij! In deze terugblik zetten we nog even de hoogtepunten op een rij.

Om te beginnen met een film die een impressie van de avond geeft:

Een Meesterlijk diner

Een SVH Meesterdag kan natuurlijk niet zonder een Meesterlijk diner. Wij waren dan ook erg vereerd dat wij het podium mochten zijn voor het examen van de 19 Sterklassers en 4 Gastronoom-Sommeliers van het ROCvA. Zij verzorgden een voortreffelijk 8-gangendiner, in samenwerking met SVH Meesterkoks. De succesvolle Proeve van bekwaamheid was onder de bezielende coaching van SVH Meesterkok Theo van Rensch en SVH Meestergastheer Wil Kauffman. Bekijk hier hoe de studenten toeleefden naar het examen. Een spannende dag, met een uitstekend eindresultaat: ze zijn allemaal geslaagd voor het examen!

De culinaire topavond werd afgesloten met de Gouden IJscreatie 2016 Leaf!, van SVH Meesterijsbereider Marcel Janssen en zijn vrouw Marjo. Ook genoten de gasten van een aperitief en digestief, verzorgd door de SVH Meesterschenkers.

Maar er was nog meer deze avond:

  • We toetsten de kennis van de gasten over de SVH Meestertitels tijdens de SVH Meesterquiz. SVH Meestergastheer Lammert de Vries van Landgoed Hotel Groot Warnsborn werd bekroond tot de SVH Meesterkenner 2016!
  • We presenteerden de nieuwe website en het nieuwe Twitter-account: @SVHMeesters. Volgt u het al?
  • We presenteerden de nieuwe koers en huisstijl van SVH: SVH staat achter de Nederlandse horeca. Bekijk de film!
  • De aanwezige nieuwe SVH Meesters en jubilarissen werden op 6 juni in het zonnetje gezet. Bekijk de volledige lijst met nieuwe SVH Meesters en jubilarissen hier.

De SVH Meesterdag werd mede mogelijk gemaakt door:

  Hotel Okura  
Hanos Schwinkels Versvishandel Jan van As
VanDrie Group ROC van Amsterdam Beemster Foodservice
Maxxium Wijnimport J. Bart Van der Zee Horeca