Het zusje werd de hoofdzaak
In de tien jaar dat SVH Meesterkok Wim Zwaart de keuken leidde van Olivio in Harderwijk stond dit restaurant in de top tien van Lekker500 en had een ruime 17 in de gids van GaultMillau. Na Olivio was er het Koetshuis in Hulshorst en diverse evenementen, nu ligt de aandacht bij Ratatouille, ooit gestart als bistro naast Olivio, inmiddels uitgebreid met een Kooklokaal, Culiwinkel en Stadslogement.
De naam Ratatouille dateert uit 2004 en is niet zomaar gekozen. Hij weerspiegelt liefde voor groenten, voor klassiekers uit de keuken en voor ambachtelijk koken. Zoals ratatouille op veel manieren bereid kan worden, zo veelzijdig is ook het restaurant. Intiem, gezellig én strak; perfect passend bij de stijl van Wim & Tina Zwaart (Meesterkok & Vinologe) die zich samen met hun team toegewijd en vol liefde voor het vak inzetten voor hun gasten. De combinatie modern en klassiek zie je niet alleen in het interieur, die proef je ook. In de geschonken wijnen en dranken en in alles wat uit de keuken komt.