Les Patrons Cuisiniers organiseert nieuwe editie Chef’s Table Gala.

15 oktober, 2025

Zondag 30 november organiseert Les Patrons Cuisiniers voor het derde jaar op rij het Chef’s Table Gala event. Anders dan de vorige edities zal het spektakel in een wat intieme setting plaatsvinden bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar.

Wat dit jaar extra speciaal maakt is de inauguratie van nieuwe Patrons en de presentatie en muzikale begeleiding door niemand minder dan Gerard Ekdom.

Les Patrons Cuisiniers organiseert dit jaarlijks terugkerende evenement ter viering van klassieke ambacht, innovatieve gastronomie, vriendschap en het onderstrepen van de gezamenlijke kwaliteit binnen de Nederlandse topgastronomie.

Culinaire topavond: 22 chefs goed voor 25 Michelinsterren
Hét gastronomische hoogtepunt van het jaar is een exclusief evenement georganiseerd door Les Patrons Cuisiniers – een genootschap gevormd door veelal Michelin chefs en SVH Meesterkoks (de hoogste gradatie van vakbekwaamheid).

Deze bijzondere avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van verfijnde gastronomie, stijl en elegantie.
Tijdens deze Chef’s Table presenteren de leden van Les Patrons Cuisiniers een viergangendiner met amuses, kaas, dessert en een zorgvuldig geselecteerd wijnarrangement. Het evenement combineert culinaire perfectie met een stijlvolle ambiance en een (muzikaal) programma onder leiding van Gerard Ekdom. De avond wordt afgesloten met een elegante afterparty.

Praktische informatie:
Datum: zondag 30 november 2025
Locatie: Kasteel de Wittenburg
Tijd: 16.00 – 23.00 uur
Dresscode: Winter Chic
Tickets: verkrijgbaar via de officiële website www.lespatronscuisiniers.nl

Chef’s Table is meer dan een culinaire hoogstand.
“Evenementen als deze zijn van groot belang voor de gastronomische sector,” aldus voorzitter Frank Visser. “Ze benadrukken de relevantie en innovatieve kracht van onze branche en laten zien dat fine dining blijft inspireren, vernieuwen en verbinden.”

Over Les Patrons Cuisiniers
Les Patrons Cuisiniers is een gilde gevormd door vooraanstaande Nederlandse chefs die streven naar culinaire perfectie en innovatie. Door evenementen als Chef’s Table te organiseren, bieden zij gasten een exclusief kijkje in de wereld van de Nederlandse topgastronomie en de ontwikkelingen binnen fine dining.