Joey de Kruijf geïnaugureerd als 44ste SVH Meestergastheer

24 juni, 2019

Joey de Kruijf geïnaugureerd als 44ste SVH Meestergastheer

Op maandag 24 juni is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geïnaugureerd tot 44ste SVH Meestergastheer. Tijdens de inauguratie ontving Joey het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator Sebastiaan de Heer, Het Posthuijs in Groot-Ammers.

De commissie Meesterproef SVH Meestergastheer nam op woensdag 17 april 2019 de Meesterproef van Joey af bij Central Park in Voorburg. De commissie kijkt terug op een mooie Meesterproef waarin Joey heeft laten zien wat een vakman, een Meester hij is. Joey heeft volgens de commissie een team om zich heen met enorme kennis en vaardigheden en hij weet met de brigades een beleving te creëren die de gast bij blijft. Niet alleen vond de commissie de wijn-spijscombinaties mooi, ook het aanvoelen van wat de gast wenst en daarop inspelen, vonden ze bij Central Park tot een kunst verheven.

De Kruijf mag zich nu officieel de 44ste SVH Meestergastheer van Nederland noemen. Met het behalen van deze titel wordt zijn werk als maître bekroond. “Het behalen van de SVH Meestertitel is de ultieme bekroning op mijn carrière zowel binnen Central Park als binnen de gastronomie. Gastronomie is, kort en bondig gezegd, mijn leven, mijn ziel, mijn zaligheid. Gastronomie is voor mij een levenskunst: de combinatie van fine-dining en warme, respectvolle en discrete benadering naar de gast toe; de kunst van het verleiden door het aansturen van een goed opgeleide zwarte brigade,” aldus de kersverse SVH Meestergastheer.