SVH Meesterkok François Geurds heeft op 28 september zijn derde restaurant geopend: FG Noodle Bar. In de ruimte waar voorheen FG Shop zat, wordt nu Aziatisch streetfood geserveerd.
Gasten stellen hun favoriete soep of wokmaaltijd zelf samen door uit de schappen die (verse) ingrediënten te pakken die zij lekker vinden. Ze kunnen kiezen uit vijftien soorten noedels waaronder een (glutenvrije) noodle gemaakt van zeewier, een bijna even groot aantal soorten tofu, groenten als paksoi en choisam. Maar ook eieren, taugé, gember, pepers, kip, garnalen en rundvlees. Van deze ingrediënten bereidt François Geurds vervolgens ter plekke een maaltijdsoep of wokmaaltijd vanaf tien euro.
Ook zijn in FG Noodle Bar diverse dim sum en gyoza te bestellen. Liefhebbers van asian food kunnen zich verder melden voor een brioche belegd met beef rendang, okonomiyaki en crispy chicken. Voor François Geurds geen poeders in de bouillon, of instant-mie. ,,Behalve lekker is deze soep ook nog eens heel gezond. Verse kokosnoot erbij, en je dag kan niet meer stuk.’’
De FG Noodle Bar is dagelijks geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Voor wie weinig tijd heeft kan zijn/haar lunch of diner meenemen naar kantoor of naar huis.