Frank Meijer was ooit de wanhoop van zijn moeder, maar nadat hij via het leerlingstelsel gewerkt had bij De Bokkedoorns en ’t Swarte Schaep en met een working-holiday visum een jaar lang Australië verkend had, besloot hij alle zeilen bij te zetten om vervolgens in 1992 als een van de jongere Meesterkoks geïnaugureerd te worden. Hij bleef als sous-chef werken bij De Bokkedoorns, ’t Swarte Schaep en De Hoefslag, totdat hij in 1996 terecht kwam als executive chef bij een Amerikaanse cruisemaatschappij. Uiteindelijk werd hij als world wide corporate executive chef gestationeerd in Basel en Dubrovnik.
Na 10 jaar was het tijd voor iets anders; hij verhuisde naar Kaapstad, waar hij zijn eigen succesvolle bedrijf startte met stijlvolle patisserie, Belgische bonbons en Parijse macarons. Maar Australië bleef trekken. Eind 2010 verkocht hij zijn bedrijf om naar Australië te emigreren. Als executive chef van Spicers Peak Lodge, Queensland’s meest luxueuze lodge, behaalde hij een Chef’s Hat en werd uitgeroepen tot beste restaurant van Brisbane en omstreken. Inmiddels heeft hij zijn commerciële helicopterbrevet gehaald en loopt hij met plannen om in de nabije toekomst zijn beide passies gastronomisch koken en helicopter vliegen te combineren. Zijn motto voor jonge talenten is: je kunt allesbereiken, als je het maar graag genoeg wil.