Chris Naylor
Adviseur of trainer horeca
Biografie
Chris Naylor is geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk. Hij vestigde zich in 1992 in Nederland. Zijn eerste stappen in de keuken waren bij Albert Roux, in verschillende van zijn restaurants. Deze chef vroeg hem naar Amsterdam te komen, een stap waar Chris nooit spijt van heeft gehad. Later ging hij samenwerken met SVH Meesterkok Robert Kranenborg en werkte hij bij topzaken als La Rive, Vossius en le Cirque. Sinds 2005 runt hij de keuken van Restaurant Vermeer. Naast koken in Amsterdam geeft hij graag advies en leiding binnen Minor Hotels, de eigenaar van onder meer NH Hotels. “Dat geeft je een bredere blik op de wereld.”
Zijn enige chef-diploma
Chris vond het erg belangrijk om zichzelf uit te dagen op het allerhoogste niveau. En om de eerste Britse chef te worden die de SVH Meestertitel zou halen. “Het is bovendien mijn enige chef-diploma! De titel geeft me de kans om de horeca te promoten en mensen te motiveren om in deze branche te komen werken. Het biedt ook een goede kans om kennis te delen met getalenteerde en gemotiveerde professionals.”
Hoogste standaarden bereiken
Chris is te bescheiden om de SVH Meestertitel groots uit te dragen. “Het is goed om jezelf altijd te blijven pushen om de hoogste standaarden te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld door een vermelding zoals Michelin te verwerven of prijzen in de wacht te slepen. Vergeet nooit dat de SVH Meestertitel vooral bijzonder is voor jezelf. Een mooie waardering van je vakcollega’s voor wat je hebt bereikt binnen de horeca.”
“Het is belangrijk om jezelf altijd te blijven pushen”
“Het is belangrijk om jezelf altijd te blijven pushen”
Behaalde titels
SVH Meesterkok
(2019)