Nieuws

SVH Meesterkok Michèl Lambermon versterkt team Big Green Egg Europe

09-10-18

SVH Meesterkok Michèl Lambermon versterkt team Big Green Egg Europe

SVH Meesterkok Michel Lambermon is in dienst getreden bij Big Green Egg Europe. Lambermon verzorgt er onder meer jamsessies voor professionals en kookt regelmatig met de importeurs uit 44 verschillende Europese landen.

Lambermon: ‘Ik ga altijd tot het uiterste en voor het beste op het gebied van ingrediënten en materialen. De Big Green Egg ontdekte ik, nadat in mei 2002 de eerste container met Eggs in Europa werd gelost. Een maand later liep ik op de toenmalige Home & Garden Fair in Velsen-Zuid en daar stond Wessel een kip op een Big Green Egg te grillen. Ik was gelijk verkocht.’

Het duurde niet lang voordat de keuken van Lambermons toenmalige zaak Lambermons ‘Eigenwijze’ Kooktheater werd uitgebreid met een Big Green Egg. De SVH Meesterkok opende hierna nog diverse etablissementen en zijn Eggs verhuisden standaard mee.

Michel Lambermon en Arjen Rector openden in 2015 de restaurants To Amuse. Voorheen stond hij aan het roer van Brasserie Lambermons. Lambermon focust zich nu fulltime op de Big Green Egg.